A/C & Ventilation | Provision Cooling | Fire Fighting | S/S & Catering Equipment | We think green... | ReferencesHome PageClearSite MapClearMailClearPrintClearRssClearΕλληνικά
We think green...
Archive
Γ. Κεφαλογιάννης: Θέλουμε τη βέλτιστη πρόταση για την σιδηροδρομική σύνδεση Ελλάδας - Αλβανίας

«Η κυβέρνηση έχει ξεκάθαρη θέση για το σιδηρόδρομο, για μας είναι βασική προτεραιότητα και ειδικά φέτος που είναι έτος σιδηροδρόμου να σας πω ότι η δυτική Μακεδονία μπαίνει στο χάρτη των σιδηροδρομικών διασυνδέσεων», δήλωσε ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών.

Μ. Βαρβιτσιώτης: Η Αγκυρα ας αποδείξει ότι σέβεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο και το Διεθνές Δίκαιο

«Το μήνυμα που στέλνει πλέον η Ευρώπη είναι σαφές: αν η Τουρκία θέλει να έχει μια λειτουργική σχέση μαζί της, θα πρέπει να συνεργαστεί, να αποδείξει ότι ασπάζεται τις αξίες της και, φυσικά, ότι σέβεται όχι απλώς το πρωτόκολλο, αλλά το ευρωπαϊκό κεκτημένο και το Διεθνές Δίκαιο», σημειώνει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών .

Ν. Μηταράκης: 1.302 οι μετανάστες στη Χίο, έναντι 6.012 τον Μάρτιο 2020

Για πρώτη φορά από τη δημιουργία του καταυλισμού, το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Χίου, γνωστό ως ΒΙΑΛ, φιλοξενεί σήμερα κάτω από 1.000 αιτούντες άσυλο.

Κόρινθος: Οι παραγωγοί θα αποζημιωθούν δίκαια και άμεσα, είπε ο Κ. Μητσοτάκης

Κ. Μητσοτάκης: Ναι στην ανάπτυξη ελληνικών «πράσινων» τεχνολογιών

Κατά τη σημερινή του επίσκεψη στην Κορινθία ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στην βιομηχανική μονάδα της Calpak (ηλιακοί θερμοσίφωνες, ηλιακά συστήματα, μεταξύ των προϊόντων της εταιρείας).

Ν. Δένδιας: Μπαράζ επαφών για τις περιφερειακές εξελίξεις

Στο Κάιρο θα μεταβεί αύριο ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας όπου θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου Σάμεχ Σούκρι.

Κ. Μητσοτάκης: Να ανοίξει το ταχύτερο δυνατό η Διώρυγα της Κορίνθου

Τη Διώρυγα της Κορίνθου, η οποία είναι κλειστή λόγω κατολισθήσεων, επισκέφτηκε το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να ενημερωθεί για το σχέδιο αποκατάστασης που βρίσκεται σε εξέλιξη. «Μετά από πάρα πολλά χρόνια γίνεται μία ουσιαστική παρέμβαση στη διώρυγα, ύψους 9 εκατομμυρίων», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Κ. Τσιάρας: Σύντομα η επαναφορά της κοινωφελούς εργασίας ως εναλλακτική της ποινής

Την πεποίθηση ότι σε εύλογο χρονικό διάστημα θα είναι έτοιμος να καταθέσει προς ψήφιση στη βουλή την κατάργηση του άρθρου 98 ν. 4623/2019 και να επανέλθει σε εφαρμογή ο θεσμός της κοινωφελούς εργασίας, ως εναλλακτικής της ποινής φυλάκισης. εξέφρασε από το βήμα της Ολομέλειας ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας.

Τουρκική αντι - navtex αμφισβητεί την χάραξη της ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου

 Αντι-NAVTEX με την οποία  αμφισβητεί τη χάραξη ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου εξέδωσε την Παρασκευή η Τουρκία, ως «απάντηση» σε ελληνική, λίγες ώρες μετά το μπρα-ντε-φερ Δένδια - Τσαβούσογλου

ΚΚΕ: Eπείγουσα ανάγκη να παρθούν μέτρα, για να σωθούν ανθρώπινες ζωές

«Αν η κυβέρνηση έχει φτάσει σε σημείο να αντιμετωπίζει ως «κανονικότητα» τους δεκάδες νεκρούς κι εκατοντάδες διασωληνωμένους καθημερινά, για το λαό αποτελεί επείγουσα ανάγκη να παρθούν μέτρα, για να σωθούν ανθρώπινες ζωές. Κι αυτό δεν μπορεί να γίνει με μοναδικό μέτρο την αυτοδιάγνωση, αλλά με θωράκιση του δημόσιου συστήματος υγείας, επίταξη του ιδιωτικού τομέα, μέτρα προστασίας παντού και μαζικούς εμβολιασμούς με πρόσβαση σε όλα τα εμβόλια» αναφέρει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για την διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση.


        

 
Home : We think green... : Archive

In Global Air we think green...

  ...and we inform you on issues that concern

our planet and our daily life.

(service only in Greek language)

 

 

Διαβάστε εδώ παλιότερες εκδόσεις της

realplanet 07.02.10realplanet 21.02.10 realplanet 07.03.10 realplanet 21.03.10

realplanet 28.03.10realplanet 03.04.10 realplanet 11.04.10realplanet 18.04.10  

realplanet 02.05.10 - realplanet 09.05.10 - realplanet 16.05.10

 

Decor Image
Username

Password

Unique Visitors
13276
Online Visitors
1
Hits
74657

© 2021 - Global Air Ltd.

30, Messologiou Str. & Etolikou Str., 18545 Piraeus - Greece * Tel: +30 210 41 30 644 * Fax: +30 210 41 30 614

Home | Site Map | Print | Rss | Contact | Disclaimer | Protocol Online Marketing